canadagoosedanmark

Ingen hjerteslag på ultralyd Jeg gik til min første drs appt i dag. Nå, jeg troede jeg var 11 uger, men da de gjorde den trans vaginale ultralyd, sagde damen, at barnet måler 8 uger, og at hun ikke kunne finde et hjerteslag 🙁 Jeg forsøger at forsøge ikke at parykke Det eneste jeg har gjort er at jeg ikke har haft tegn på abort. Ingen spotting, blødning, kramper, ingen smerter, ingen feber. Jeg har kun været kvalme og virkelig træt. De tog lidt mere lab arbejde for at se, hvor højt mine hormonniveauer er, men hørte ikke noget tilbage, jeg ringede og de fik stadig ikke mine laboratorier.

Så nu må jeg vente til mandag: / Jeg vil freak out. Jeg forstår ikke hvordan i ultralydet kan de ikke se hjerterytmen? Er det ikke meningen at være mere præcis? De sagde, at sacen er målt i 10 uger. Så jeg har ingen idé. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke eller føle !! Det lyder som om, hvad du oplever, er et savnet abort, også kaldet et lydløst abort.http://canadagoosedanmark.nu/ Dette sker, når embryoet (baby) passerer væk, men kroppen genkender at det er sket y et, så de sædvanlige symptomer på et aflytningssted begyndte. En baby hjerterytme ses normalt ved ultralyd ved 6 ugers svangerskab. I dit tilfælde fortsatte sækken med at udvikle sig til 10 uger, men det canada goose jakke sandfarvet lyder som om babyen bestod i 8 uger (og så måler den 8 uger).

 

 

Normalt får kvinder nogle få muligheder i dette tilfælde en anden ultralyd på 7 10 dage for at være sikker (hvis du er tænkt senere end du troede og er så langt som forventet), og hvis du stadig ikke har nogen vækst og hjerteslag, kan du enten vente for din krop til at starte processen naturligt, tag medicin, der vil fremskynde processen, eller en D en mindre kirurgisk procedure, som vil fuldføre canada goose jakke tilbud processen canada goose sommerjakke for dig.Dette var forårsaget af alt, hvad du gjorde eller gjorde, men var højst sandsynligt en kromosomal abnormitet, som din krop anerkendte og stoppede graviditeten fra at fortsætte.