canadagoosejakkedamebillig

Ingen vækst i fosteret efter 8 uger og ingen hjerteslag Jeg er 8 uger gravid, selv om vi faktisk ikke ved, hvor langt jeg er casue ifølge prøver, jeg ikke havde ægløsning og ved første udnævnelse for 2 uger siden var jeg 6 uger og 5 dage. Dr gjorde en intern scanning (jeg tror os) kunne kun finde en flap, der bevægede sig, som han troede var hjerteventilen. Så jeg gik i sidste uge, og baby målt 7 uger og 3 dage, men ingen hjerteslag. http://canadagoosejakkedamebillig.nu/ Jeg gik igen i går, og baby blev canada goose jakke sort dame suppoesd til at måle 8 uger og 1 dag, men målt canada goose jakke sandfarvet kun 7 uger og 3 dage, stadig ingen hjerteslag og scanningen viste ingen blodbevægelse gennem fosteret.

 

 

Jeg har læst alle de positive historier, der kun taler om hjerteslag, og hvordan baby går nu og taler til dig. Men ingenting om babyen vokser ikke. Jeg ønsker ikke at muligvis afbryde et levende fosteret i stedet for at fjerne en baby, der er gået bort. Eventuelle råd? Denne hjemmeside giver information af generel karakter og er udelukkende beregnet til uddannelsesmæssige formål.

Hvis du har bekymringer om dit eget helbred eller dit barns sundhed, skal du altid rådføre sig canada goose jakke tilbud med en læge eller anden sundhedspersonel. Gennemgå vilkårene for brug, før du bruger dette websted. Din brug af webstedet indikerer din aftale om at være bundet af Vilkår for brug.